Kruh

Kruh je već tisućama godina dio naše osnovne prehrane, a gotovo svaki od naroda ima posebnu vrstu kruha: Francuzi imaju baguette, Meksikanci tortille, Tlijani foccaciu, Njemci raženi kruh, Amerikanci kukuruzni kruh, Indijci naan…
Iako je kruh koji je već narezan na kriške, zauzeo čvrsto mjesto u Zapadnoj civilizaciji, ljudi se često znaju silno potruditi ne bi li uživali u svježe pečenom kruhu. Mirsi svježe pečenog kruha pravo je iskušenje i dobrodošlica svakome tko uđe u prostoriju, a nema boljeg priloga nekom jelu kao što je mirisni domaći kruh. Kruh je tako svestran da može biti glavni dio obroka, ukusan dodatak ili jedan od najjednostavnijih, najhranjivijih međuobroka što ih možete pripremiti.
U svojoj ponudi predstavljamo vam veliki izbor kruha za razne namjene:
kukuruzni kruh, pšenični bijeli kruh (francuz), pšenični kruh sa sjemenkama (francuz), raženi kruh, pšenični bijeli kruh (Buzetski veliki), pšenični bijeli kruh (boboli).
Osim navedenih proizvoda u ponudi imamo i Polubijeli kruh, Buzetski mali kruh, Domaći kruh (kalup), Crni suvital kruh sa sjemenkama, Buzećanka, Kruh s lukom, Krumpirov kruh, Kruh s maslinama, Bijeli svatovski kruh, Kruh sa sjemenkama prokorn (obogaćen kalcijem), Dijabetski kruh.